Interieurtips

De beste planten voor in een klein huis

Veel mensen hebben een klein huis en willen het toch gezellig en aangenaam maken met behulp van planten zonder dat dit te veel ruimte in beslag neemt. Planten kunnen een geweldige toevoeging zijn aan elke ruimte, maar het is belangrijk om de juiste planten te kiezen. Kamerplanten kunnen een iedere ruimte veranderen in een gezellige en warme omgeving.

De volgende 10 kamerplanten zijn geweldig voor kleine ruimtes. Ze hebben lage onderhoudskosten, zijn luchtzuiverend en hebben een prachtige aanblik. Een extra tip alvast: denk ook eens na over hangplanten, deze nemen minder ruimte in beslag!

Chinese Evergreen (Aglaonema)

Deze plant is makkelijk te verzorgen en heeft een prachtige groene kleur. Het heeft een mooie, gedraaide bladeren die zorgen voor een aantrekkelijke look in elke ruimte.

Zebraplant (Calathea)

De Zebraplant heeft een mooie, unieke bladeren met lange strepen. De plant heeft een lage onderhoudskosten en heeft een geweldige aanblik in kleine ruimtes.

Gevlekte varen (Asplenium nidus)

Deze plant heeft unieke, gevlekte bladeren met een subtiele, contrasterende kleur. Het is makkelijk te verzorgen en heeft een lange levensduur.

Dracaena

De Dracaena heeft een unieke, gebogen bladeren die een aantrekkelijke aanblik geven in kleine ruimtes. Deze plant heeft een lage onderhoudskosten en heeft geen veel licht nodig.

Klimop

De Klimop is een geweldige plant om te hebben in kleine ruimtes. Het heeft lange, kruidachtige bladeren die een rustgevende uitstraling hebben. De plant heeft een lage onderhoudskosten en heeft geen veel licht nodig.

Yucca

De Yucca heeft een prachtige, sculpturale bladeren die een geweldige toevoeging zijn in kleine ruimtes. Het heeft een lage onderhoudskosten en heeft geen veel licht nodig.

Areca palm (Dypsis lutescens)

De Areca-palmboom heeft een prachtig, gouden bladeren die een unieke uitstraling geven aan een kamer. Deze plant heeft een lage onderhoudskosten en heeft geen veel licht nodig.

Zeeboom

De Zeeboom heeft unieke, grote bladeren die een aantrekkelijke toevoeging zijn aan elke kamer. Deze plant heeft een lage onderhoudskosten en heeft geen veel licht nodig.

Aloë Vera

De Aloë Vera is een populair kamerplant met mooie, lichtgroene bladeren. Deze plant heeft een lage onderhoudskosten en heeft geen veel licht nodig.

Monstera Deliciosa

De Monstera heeft unieke, grote bladeren met een subtiele, contrasterende kleur. Deze plant heeft een lage onderhoudskosten en heeft geen veel licht nodig.

Zo veel mogelijkheden met kamerplanten

Kamerplanten zijn een geweldige toevoeging aan elke kleine ruimte. De bovenstaande 10 planten zijn geweldige opties voor mensen met kleine huizen. Ze nemen weinig ruimte in beslag, hebben lage onderhoudskosten, zijn luchtzuiverend en hebben een prachtige aanblik. Kies de juiste kamerplanten voor uw huis en geniet van een gezellige en aangename omgeving.